EVENEMENTEN

22-03-2019 T/M 22-03-2019

Infinity Signature Experience (Kerkrade)

Dames en heren,

U bent van harte uitgenodigd om het Infinity Signature Experience evenement bij te wonen dat op vrijdag 22 maart van 13.30 tot 16.30 uur plaatsvindt op het hoofdkantoor van Highlite International in Kerkrade. 

Tijdens dit evenement wordt u geïnformeerd over de innovatieve kenmerken van het gehele Infinity Signature assortiment, de op LED gebaseerde theaterarmaturen die trots het kenmerk "Spirit of RJ" dragen. Highlite's eigen Signature productspecialisten werken samen met theaterspecialist Rolight om de verschillende mogelijkheden van elke unit te presenteren en te laten zien waarom de Infinity Signature armaturen perfect zijn om in conventionele Tungsten gebaseerde opstellingen te werken of zelfs te kunnen vervangen.  Heel veel metingen en kalibratie zijn toegepast voor en in elke Signature-unit om een constante output te kunnen produceren, de helderheid te behouden en een CRI van meer dan 96 te garanderen.  Als onderdeel van het programma is er voldoende tijd om praktijkervaring op te doen en vragen te stellen over de Signature-units, hun uitgebreide kalibratiesystemen en het vermogen om als echte Tungsten armaturen te functioneren. 

Nadat we hebben voorzien in uw informatiebehoefte, is er een bijeenkomst met het spreekwoordelijke hapje en drankje waar u in de tussentijd de mogelijkheid heeft om te netwerken met deelnemers uit het entertainment- en theaterveld. Noteer dit a.u.b. in uw agenda:

  • Infinity Signature Experience Event
  • 22 maart 2019 van 13.30 uur tot 16.30 uur.
  • Op het hoofdkantoor van Highlite International: Vestastraat 2, 6468EX, Kerkrade (NL) 


U kunt u hier aanmelden.

Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling via sales@highlite.com, via telefoon +3145-5667701 of kijk op www.infinity-signature.com

Om deel uit te maken van het Signature Experience Event en uw persoonlijke uitnodiging te ontvangen, kunt u zich registreren bij [Signature Experience Event].

Tot ziens, 22 maart tijdens het Infinity Signature Experience Event.

LID WORDEN