NIEUWS

10-04-2018

Dutch Live Entertainment Production Awards voor Pieter Smit en TivoliVredenburg

Uit handen van Freek de Jonge ontving Leon Ramakers maandagavond 9 april een Special Achievement Award tijdens de vierde editie van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Daarnaast vielen onder meer VPT-leden TivoliVredenburg en XSAGA in de prijzen.

Maandagavond 9 april vond de Dutch Live Entertainment Production Awards plaats. Tijdens de awardshow in Parc Broekhuizen te Leersum werden professionals uit de live-entertainmentindustrie onderscheiden voor hun werk in 2017. Norman Bonink en Bas Kennis van Bløf reikten de award voor Favorite Show Company uit aan Interstage. TivoliVredenburg ging er met de award voor Favorite Venue vandoor.

Sander Reneman won de Bart Clement Award for Favorite Creative Person, welke hij ontving na een persoonlijke toespraak van Armin van Buuren. 

Karin Bloemen bekroonde, op geheel eigen wijze, Pieter Smit met de prijs voor Favorite Service Company. LiveLane ontving de Production of the Year Award voor SpaceXperience. Andre Kuipers overhandigde de prijs aan het team van LiveLane. Janine Bond werd uitverkoren tot Rookie of the Year.

Mojo Barriers kreeg de prijs voor Favorite Site Company. De prijs voor Favorite Production Company werd uitgereikt door Hans van Breukelen aan XSAGA, terwijl Willem Venema de prijs overhandigde aan The Production Factory in de categorie Favorite Technical Production Company.

Marcel Albers, bestuurslid van stichting Dutch Live Entertainment Production Awards: “Het was een zeer memorabele avond op één van de mooiste evenementenlocaties in Nederland. Een indrukwekkende lijst van genomineerden, winnaars en prijsuitreikers van internationale allure, maakt dat we samen met de productionele partners de lat ook dit jaar weer hoger hebben gelegd. We kijken dan ook uit naar ons eerste jubileumjaar in 2019.”

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vré en Jos van der Vegt.

DLEP-Awards Partners
Tijdens de Dutch Live Entertainment Production Awards worden prijzen uitgereikt aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die het afgelopen jaar een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet. Het gala werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door presenting partners EB Live en de VVEM. Founding partners: Frontline Rigging & Motion, Eventim, GelreDome, Mojo Concerts en TSC Crowd Management.  

Wij willen VPT-leden Pieter Smit en TivoliVredenburg van harte feliciteren met hun prijzen en VPT-lid Frontline Rigging & Motion met hun nominatie.

Bron: Dutch Live Entertainment Production Awards

LID WORDEN