EVENEMENTEN

26-10-2020

De Maandag Middag Meetup, 26 oktober

Op 2 oktober ging de voorstelling Het eind van het begin van het einde in première. Deze theatervoorstelling is een coproductie van Het Zuidelijk Toneel (Tilburg), hetpaleis (Antwerpen), en Theater Artemis (‘s-Hertogenbosch).

Deze voorstelling is bedacht en geregisseerd door Jetse Batelaan en het decor- en lichtontwerp is van de hand van Theun Mosk.

Graag nodigen we je uit voor een interactieve digitale ontmoeting op maandag 26 oktober van 16-17 uur waarin Theun Mosk en Stan Bannier (1e inspicient van de voorstelling) toelichting geven op het productieproces van de voorstelling: van het eerste ontwerp tot en met de uitwerking naar een tourbare voorstelling.

Deze internationale grote zaal voorstelling is gemaakt in de periode dat er strenge anti corona maatregelen van kracht waren, en er is tijdens ontwerp en bouw gebruik gemaakt van protocollen opgesteld door de sector. Uiteraard zal dit onderwerp ook besproken worden, maar de nadruk zal liggen op de vertaling van een creatief ontwerp naar een reisbare voorstelling zoals die nu is gemaakt, en er uiteraard ook ruimte voor vragen en toelichting.

 

Als je de meeting bij wilt wonen, vragen we je aan te melden via: info@vpt.nl. Na aanmelding ontvang je de ZOOM-link.

 

We kijken uit naar je komst!

 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=eUijFdd5GYQ

Recensies: https://www.pzazz.theater/recensies/toneel/een-perfecte-voorstelling ; https://www.trouw.nl/cultuur-media/het-theater-is-vervallen-en-staat-te-koop~b2f559b4/

Website Theun Mosk: https://theunmosk.nl

 

LID WORDEN