CONTACT

Kantoor- en postadres VPT en Zichtlijnen

Kantoor- en postadres VPT en Zichtlijnen

Noorderweg 2, 1221 AA Hilversum
tel. 035-3030109 (Tijdelijk alleen telefonisch bereikbaar op maandag en woensdag van 9.00-17.00)
e-mail: info@vpt.nl 
Facturen: facturen@vpt.nl
 
Het kantoor is vrijdags gesloten. Uiteraard kunt u buiten deze tijden een email sturen. Wij streven ernaar om uw e-mails binnen twee werkdagen te beantwoorden.

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer 
Het kantoor van de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit station Hilversum neemt u de uitgang Oosterspoorplein. Links voor u bevind zich het verzamelgebouw Santbergen, herkenbaar aan de bakkerij op de begane grond. U loopt vanaf het station in minder dan 2 minuten naar Santbergen. De deurbel bevindt zich aan de linkerkant van de bakkerij.

Auto
Plan hier uw route.

Let op: 
Het kantoor van de VPT bevindt zich in een gebied waar uitsluitend betaald geparkeerd kan worden.
Op 500 meter lopen van het kantoor is het vrij parkeren.

Het kantoor bevindt zich op in de paarse zonde, De Schil. Parkeren in De Schil kost* op maandag t/m vrijdag € 2,60 per uur of € 15,70 per dag. Parkeren in de grijze zone, Buitenschil Electrobuurt, is net iets voordeliger en kost* ma t/m zaterdag € 1,60 per uur of € 7,80 per dag.

U kunt in de buurt uw auto langs de straat parkeren of in een nabijgelegen parkeergarage. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park Markt (Schapenkamp 12, 1211 PA Hilversum). Vanuit deze parkeergarage loopt u gemakkelijk in 6 minuten via het station naar het kantoor van de VPT.

*ondervoorbehoud van wijzigingen

LID WORDEN