EVENEMENTEN

01-06-2017

VPT-bedrijfsledenbijeenkomst (Kerkrade)

VPT-bedrijfsledenbijeenkomst, woensdag 14 juni 2017
De VPT hoopt u op woensdag 14 juni te mogen begroeten bij Highlite in Kerkrade! Zij zijn de gastheer van de jaarlijkse VPT bedrijfsledenbijeenkomst. 

Op het industrieterrein Dentgenbach staat het hoofdkwartier van Highlite International. Naast de kantoren van het bedrijf bevinden zich hier ook de magazijnen met een totale oppervlakte van 15.000 m². Highlite bedient, uit een catalogus met meer dan 6.000 producten, meer dan 70 landen. In 2010 is de opslag en overslag van de goederen in het toen gerealiseerde magazijn volledig geautomatiseerd. Vanuit deze geautomatiseerde hoogbouwhal worden de goederen gesorteerd, opgeslagen, automatisch klaargezet en ingepakt klaar voor verzending. Highlite heeft 150 mensen in dienst, ontwikkelt  producten in een eigen laboratorium en heeft een interessante verzameling oude theaterspullen op het gebied van geluid en licht. Het bedrijf is een bezoek zeker de moeite waard!

Het thema van deze VPT Vakmeeting is ‘logistiek’, maar ook als u alleen komt voor de mooie rit ernaartoe, de gezelligheid en een afsluitend buffet, bent u meer dan welkom!

Waarom een VPT bedrijfsledenbijeenkomst?
Als bedrijfslid bent u voor de VPT van cruciaal belang en willen wij graag meer voor u betekenen. Daarom organiseert de VPT jaarlijks een exclusieve bijeenkomst met als gastheer een van onze bedrijfsleden.

Programma
15:00 uur ontvangst 
15:30 uur Huub de Lahaye (oprichter/directeur Highlite International)
16:15 uur Magazijn optimaal inrichten, wat komt daar bij kijken? Eddy van Sas (Manutan)
17:00 uur rondleiding
17:30 uur lichtshow en drankje
18:30 uur buffet

Aanmelden
Deze uitnodiging geldt voor alle VPT bedrijfsleden en hun medewerkers. Kent u een bedrijf dat nog geen lid is maar waarvoor u denkt dat een VPT bedrijfslidmaatschap interessant zou kunnen zijn? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u dat bedrijf als introducé meeneemt. Zij kunnen dan in ongedwongen sfeer kennismaken met de VPT.

Voor leden en introducés is deelname kosteloos maar aanmelding is wel verplicht. Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Mail dan naar secretariaat@vpt.nl.

De VPT kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen op woensdag 14 juni bij Highlite in Kerkrade!

LID WORDEN