EVENEMENTEN

07-09-2016

VPT-vakmeeting: Bedrijfsledendag, thema logistiek (Highlite, Kerkrade)

Pak de agenda: VPT-vakmeeting op 7 september 

De eerstvolgende vakmeeting voor bedrijfsleden van de VPT is op woensdag 7 september (van 15.30 tot 18.30 uur). We zijn te gast bij Highlite International in Kerkrade.

Op het industrieterrein Dentgenbach staat het hoofdkwartier van Highlite International. Naast de kantoren van het bedrijf bevinden zich hier ook de magazijnen met een totale oppervlakte van 15.000 m². Highlite bedient, uit een catalogus met meer dan 6.000 producten, meer dan 70 landen. In 2010 is de opslag en overslag van de goederen in het toen gerealiseerde magazijn volledig geautomatiseerd. Vanuit deze geautomatiseerde hoogbouwhal worden de goederen gesorteerd, opgeslagen, automatisch klaargezet en ingepakt klaar voor verzending.

Highlite heeft 150 mensen in dienst, ontwikkelt producten in een eigen laboratorium en heeft een interessante verzameling oude theaterspullen op het gebied van geluid en licht. Het bedrijf is een bezoek zeker de moeite waard!

Het thema van deze VPT Vakmeeting is ‘logistiek’, maar ook als u alleen komt voor de mooie rit ernaartoe, de gezelligheid en het afsluitende buffet, bent u meer dan welkom.

Programma (ovb):

15.00 uur ontvangst
15:30 uur 1e spreker Huub de Lahaye (oprichter/directeur)
16:15 uur 2e spreker (gastspreker)
17:00 uur lichtshow en drankje
17:30 uur rondleiding
18:30 uur buffet


Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk

Waarom een VPT bedrijfsledenbijeenkomst?
Deze exclusieve jaarlijkse bijeenkomsten bieden niet alleen de gelegenheid om rechtstreeks met directie en bestuur van de VPT ideeën en gedachten uit te wisselen, maar ook om in een informele setting uw branchegenoten en concurrenten beter te leren kennen. Een van de bedrijfsleden treedt op als gastheer en er wordt, in samenwerking met de VPT, een inhoudelijk interessant programma samengesteld.

Aanmelden
Deze uitnodiging geldt voor de medewerkers van uw organisatie. Kent u een bedrijf waarvan u denkt dat het ook VPT-bedrijfslid zou moeten zijn? Dan kunt u dat bedrijf als introducé meenemen. Voor leden en introducés is deelname kosteloos. Laat u via
secretariaat@vpt.nl weten met hoeveel personen wij u kunnen verwachten?

Highlite International, Vereniging voor Podiumtechnologie, VPT, Henrica van den Berg  Highlite International, Vereniging voor Podiumtechnologie, VPT, Henrica van den Berg  Highlite International, Vereniging voor Podiumtechnologie, VPT, Henrica van den Berg

LID WORDEN