NIEUWS

06-05-2019

16 mei Rondleiding bij Merford Noise Control

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 mei aanstaande bij Merford Noise Control. Merford is actief in het bestrijden van geluidhinder.
Dat kan zijn door het leveren van geluidsdichte toegangs- en nooddeuren voor theaters en clubs, drumcabines, omkastingen voor machines of akoestische materialen voor geluidsisolatie of -absorptie. Merford is ook een belangrijke speler in de industrie, waarbij het beperken van geluid naar de (woon)omgeving maar ook op de werkvloer centraal staat.

Merford maakt een groot deel van haar producten in eigen huis. Het testen hiervan gebeurt in een eigen akoestisch lab, gebouwd volgens de Europese normen. Sinds 2017 is de Engelse startup Sonobex onderdeel van Merford. Zij ontwikkelden een nieuwe technologie voor het reduceren van geluid en zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen op het gebied van geluidhinderbestrijding. Op deze avond zijn de leden van de Audio Engineering Society uitgenodigd bij Merford in Gorinchem voor het bijwonen van een programma over het bestrijden van geluid en de diverse oplossingen daarvoor.

Merford ontvangt ons gastvrij met een broodje en soep, waarna we een tour door het bedrijf krijgen aangeboden.

De tour omvat drie onderdelen
• Bezoek aan inpandig akoestisch laboratorium, inclusief geluidtest
• Rondleiding door bedrijf
• Presentatie Sonobex over nieuwe innovaties (Engels)

datum en tijden:
Donderdag 16 mei 2019
17:45 inloop met broodje en soep
18:30 aanvang programma
20:30 afsluiting en borrel
21:30 einde

Meer informatie:
https://aes-section.nl/lezingen/project%20262/project262.html

Aanmelden:
https://aes-section.nl/webformulieren/aanmeldenbijeenkomst262.html

 

LID WORDEN