NIEUWS

17-03-2020

18 mei: Een kijkje over de grens uitgesteld

Door alle Corona maatregelen gaat Het Kijkje over de grens, dat gepland stond voor 18 mei a.s., niet door. In samenwerking met STEPP wordt gezocht naar een nieuwe datum.

VPT en STEPP organiseren voor hun leden een bezoek aan De Zeepziederij in Bree en de Warande in Turnhout. Niet-reizende technici komen maar weinig in andere theaters en de grens tussen ons beider landen lijkt vaak onoverbrugbaar. Met deze dag gaan we kijken of daar een verandering in kunnen aanbrengen!


Aan projecten in beide theaters hebben zowel Belgische als Nederlandse bedrijven gewerkt. De samenwerking was dus al in een vroeg stadium aanwezig. We zullen een rondleiding in de theaters krijgen, de verschillende partners komen aan het woord en de collega’s laten je graag de ‘kleine, gemakkelijke kantjes’ van hun thuis zien: items die het werken gemakkelijker maken, zoals o.a. een meeneembare snijtafel voor kleurfilters, de ‘Boutsenbout’, de verrijdbare regie, de speciale hoogtes van de doeken etc.


• 13.00 uur, rondleiding en sprekers in de Zeepziederij
• 14:30 - 15:30 reis op eigen gelegenheid naar Turnhout
• 15.30 uur, rondleiding en sprekers in Warande
• 17:00 einde, napraten en borrel in Barzoen


Houdt de VPT-website in de gaten voor meer informatie en je kunt voor deze excursie opgeven via info@vpt.nl. Vervoer op eigen gelegenheid.

LID WORDEN