NIEUWS

03-10-2018

40 jaar voor leden, door leden!

Oproep aan de leden – deel je ervaringen in het jubileumnummer van Zichtlijnen

De VPT bestaat 40 jaar! De officiële oprichting was op 30 oktober 1978. Vandaag de dag is de VPT nog altijd springlevend en volop in beweging. Waar het begon met een blikveld dat vooral theater betrof is het inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met ca. 1000 leden die werkzaam zijn in een breed werkveld dat zich uitstrekt van theater tot evenementen en meer.

Bij de allereerste vergadering van de VPT verscheen direct al het nulnummer van een vakblad genaamd ‘Podium & Techniek’. Door de jaren heen transformeerde dit door de vereniging uitgegeven blad tot de ‘Zichtlijnen’ van vandaag.

Voor het nieuwe nummer van Zichtlijnen roepen we leden op om verhalen en ervaringen te delen. Van spraakmakende voorvallen of inspirerende bijeenkomsten die je hebt meegemaakt, tot avontuurlijke excursies, historische producties, dingen die je dankzij de VPT geleerd hebt, of bespiegelingen over technische ontwikkelingen in de 40 jaren die gepasseerd zijn. Ook foto’s uit de rijke historie zijn van harte welkom.

Maak van de nieuwe Zichtlijnen een blad voor en door de leden: klim in de pen en stuur jouw bijdrage vóór 30 oktober 2018 naar hoofdredactie@zichtlijnen.nl. En ook goed om te weten: wordt je inzending geplaatst, dan krijg je daarvoor een passende auteursvergoeding.

LID WORDEN