NIEUWS

04-10-2023

50 jaar Poppodium Boerderij

Op 24 mei 2025 bestaat Poppodium Boerderij 50 jaar en dat wordt gevierd. Niet alleen in de vorm van mooie concerten maar er komt ook een heuse documentaire/film over hoe een kraakpand uitgroeide tot een internationaal poppodium. Waar je destijds met vrienden op vrijdagavond even een bandje pakte en waar je nu met 750 gelijkgestemden naar zo’n 120 concerten per jaar kan. Poppodium Boerderij kan jouw hulp gebruiken!

Was de Boerderij de plek waar jij opgroeide? Kwam je dansen tijdens MeetMe of poolen in Full House? Ben jij vaste bezoeker van Blues op Zondag? Hoe vaak was jij al bij de X-mas Bash van IQ? Welke grootheid heb jij ontmoet in het Podiumcafé? Heb jij een la vol tickets?

Al je verhalen, anekdotes, kaartjes en hopelijk veel foto’s en video-opnamen van de afgelopen 50 jaar zijn welkom! Mailen kan naar boerderijdocu@boegbeeld.com. Binnenkort start ondertussen een crowdfunding, zo kun je de docufilm steunen door een donatie te doen. De docufilm is een samenwerking tussen Poppodium Boerderij en Zoetermeerder Marc Waltman van Boegbeeld films.

LID WORDEN