NIEUWS

23-09-2021

Aanmelden voor het eerste online OISTAT World Congress 2021 (8-13 oktober) kan nu!

Als wereldwijd platform voor theatermakers brengt OISTAT mensen samen. De naam "RE: Connection" lijkt op een onderwerp-regel van een e-mail, verwijzend naar onontgonnen mogelijkheden van hoe we verbinding maken en communiceren. Zes dagen waarin online kan worden nagedacht over de mogelijkheden van verbinding in de toekomst.

Naast verkiezingen en reguliere vergaderingen, worden er dit jaar nieuwe elementen toegevoegd aan het congres. In verschillende live-sessies worden workshops, lezingen en presentaties gegeven.
Het World Stage Design 2022-team onthult de lijst met geselecteerde ontwerpers voor de WSD 2022 Professional-tentoonstelling. Er is een ronde tafel sessie waarin andere NGO's en platforms op het gebied van kunst worden uitgenodigd om te vertellen hoe zij met de pandemie omgaan, en ook een sessie waarin leden worden uitgenodigd om hun huidige projecten en onvergetelijke verhalen in OISTAT te delen. Naast de livesessies kunt u op de OISTAT World Congress-website 2021 ook van te voren opgenomen presentaties op het gebied van theaterontwerp, onderwijs en architectuur bekijken.

Bekijk hier het programma.

De registratie is gratis. Iedereen die de sessie bijwoont (inclusief sprekers) is verplicht zich aan te melden. De inschrijving is geldig voor het gehele 6-daagse programma, je hoeft je maar één keer aan te melden. Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een bevestigingsmail met een toegangscode voor de vergadering. Om deel te nemen, gaat u naar de pagina met het dagelijkse programma en klikt u bij elke sessie op de knop "JOIN" om de vergaderruimte met de toegangscode voor de vergadering binnen te gaan.

Registeren kan hier en voor vragen kunt u contact opnemen met het hoofdbureau headquarters@ostat.org.

LID WORDEN