NIEUWS

22-03-2021

ABTT en PLASA bundelen hun krachten

De ABTT en PLASA hebben een samenwerking aangekondigd die de 2021-edities van zowel de ABTT Theatershow als de PLASA Show van 5 tot 7 september in Olympia Londen onder één dak brengt. De partnerschap tussen de twee gevestigde verenigingen is alléén voor dit jaar met als doel de druk op de tentoonstellingskalender te verminderen terwijl het ‘ecosysteem’ van de industrie herstelt van de gevolgen van de pandemie.

Dit gezamenlijke evenement zal plaats vinden in de grootste hal van Olympia, de Grand. De ABTT Theatershow zal plaatsvinden in zijn eigen afgebakende ruimte, met behoud van zijn eigen unieke identiteit. De viering van het 60-jarig jubileum van ABTT gaat ook door. De ruimere hal zal ook ruimte maken voor meer inspirerende stands, meer showelementen en misschien nog belangrijker, extra gangpadbreedte zodat bezoekers zich vrij kunnen bewegen.

Om de energie en verbinding van de industrie te behouden, zal de ABTT, die de industrie de afgelopen twaalf maanden heeft ondersteund met online seminars, van 10 tot 14 mei ook samenwerken met PLASA Online voor het hosten van enkele sessies.

Verwacht wordt dat de samenwerking tussen PLASA Show en ABTT Theatershow het 'come-back'-evenement wordt voor de technische en productiesector van live entertainment. Om als eerste te weten wanneer de registratie wordt geopend, kunt u uw interesse registreren op www.plasashow.com.

PLASA Online 2021 in samenwerking met de ABTT loopt van 10-14 mei met een overvloed aan gratis specialistische content. Binnenkort vindt u meer informatie over hoe u zich kunt registreren en het programma kunt bekijken.

LID WORDEN