NIEUWS

05-02-2020

Activiteiten Ramselaar Light Solutions overgenomen door InventDesign

Amsterdam, 9 januari 2020 –  InventDesign, de specialist in de creatieve LED verlichtingsmarkt heeft onlangs de activiteiten en voorraden van Ramselaar Light Solutions overgenomen. Ramselaar is al tientallen jaren een begrip in de Nederlandse lichtwereld en een pionier op het gebied van led-toepassingen. 

Na 15 jaar uitvinden en produceren vind oprichter Ron Ramselaar het mooi geweest en stopt hij met zijn bedrijf, dat lichtoplossingen ontwikkelt voor de retail, horeca en musea. Ramselaar bedacht ook een led-kaars voor kroonluchters in monumentale panden en kerken en creëerde diverse kunstzinnige lichtobjecten.

Klanten in goede handen

Met de overname door InventDesign zijn de klanten van Ramselaar Light Solutions ervan verzekerd dat hun projecten in goede handen blijven. Ramselaar werkt onder meer voor ABN-AMRO, Holland Casino, De Rijksgebouwendienst en Nederlandse Spoorwegen.

Ron Ramselaar over de overname: “Voor mij was het van essentieel belang dat mijn klanten in de toekomst terecht kunnen met hun projecten bij een bedrijf die op iedere vraag van de klant een creatieve en innovatieve oplossing kan aanbieden. InventDesign heeft bewezen dit goed aan te kunnen en ik wens hun veel succes daarbij.

LID WORDEN