NIEUWS

05-03-2020

ADE Pro keert terug naar de iconische Felix Meritis

Tussen 1999 en 2016 werden achttien edities van de ADE-conferentie georganiseerd in Felix Meritis. Toen de locatie werd gesloten om ingrijpende renovaties te ondergaan, vond de organisatie een tijdelijk huis in DeLaMar Theater nabij het populaire Leidseplein.

 

“Felix Meritis is één van de meest iconische culturele bezienswaardigheden op de Amsterdamse grachten. Het houden van ADE op zo'n locatie heeft het mogelijk gemaakt om het evenement te ontwikkelen en uit te laten groeien tot de bijeenkomst die het vandaag is”, zegt Meindert Kennis, co-directeur van ADE. “Het resultaat van de renovatie van Felix is ​​absoluut spectaculair en de heropening kon niet op een beter moment komen. Het stelt ons in staat om terug te keren naar onze "thuisbasis" voor onze 25e verjaardag, wat deze editie extra speciaal maakt "voegt co-directeur Jan-Willem van de Ven toe.

 

ADE Pro is de jaarlijkse zakelijke bijeenkomst voor de wereldwijde elektronische muziekindustrie. De driedaagse conferentie voor muziekprofessionals loopt van woensdag tot en met vrijdag en biedt speciale programmering met onderwerpen van marketing, publicatie en boekingen tot duurzaamheid, sociale verandering en geestelijke gezondheid. De extra ADE Beats & ADE Green-tracks dienen als een gerichte verrijking van het conferentieprogramma en een overvloed aan netwerkmogelijkheden met collega-ADE-afgevaardigden en marktleiders biedt een voordelige basis voor het maken van deals en loopbaanontwikkeling.

Bron: ADE Pro

Foto: Mark Richter MARK RICHTER

LID WORDEN