NIEUWS

24-04-2017

AES presenteert bijeenkomst ‘Event Monitoring’

Op woensdag 10 mei aanstaande organiseert de Nederlandse sectie van de AES een bijeenkomst in Utrecht over het onderwerp: ‘Event Monitoring’.

Spreker
Kees Neervoort (Event Acoustics)

Datum en tijden
Woensdag 10 mei 2017 
19:00 inloop
20:00 aanvang
22:00 eind

Locatie 
IAB (Institituut voor Audio- en Belichtingstechniek)
Schaverijstraat 8, 3534 AS UTRECHT

Aanmelden
Deelname aan de bijeenkomst is kostenloos en staat eveneens open voor leden van NAG, VCA en VPT.

Aanmelden bij voorkeur via het webformulier.

Na aanmelding ontvangt geen nadere bevestiging van deelname. 
Zonder aanmelding is deelname echter niet mogelijk.

Programma 
Drs. ing. Kees Neervoort is werkzaam voor Event Acoustics in Utrecht. 
Zijn werkzaamheden bestaan uit het geven van adviezen op het gebied van akoestiek en elektro akoestiek, alsmede het ontwikkelen van software voor acoustic enhancement systemen, innovatieve luidspreker arrays en akoestische simulatie.
Kees heeft een hoofdrol in het ontwikkelen van het MeTrao meetsysteem, hetgeen ontstaan is uit de behoefte om geluidsbelasting bij evenementen voor zowel bezoekend publiek als voor de omgeving objectief en optimaal in kaart te brengen.
Kees zal ingaan op de specifieke problematiek van geluidsbelasting bij evenementen. Ook zal het MeTrao systeem uitgebreid aan bod komen en zal een vergelijking worden getrokken met de bestaande methoden om geluidsbelasting in kaart te brengen. Er is aandacht voor voortschrijdend inzicht in de meetmethoden en nieuwe features in het systeem en ook zal e.e.a. worden gedemonstreerd.
De met de nodige anekdotes gelardeerde voordracht van Kees garandeert een interessante avond waarbij voldoende ruimte is voor discussie.

Bereikbaarheid
Zie onder meer het kaartje.

Bron: AES Nederland

 

LID WORDEN