NIEUWS

18-12-2019

Afscheid Henrica van den Berg

Met ingang van 01 januari 2020 gaat Henrica van den Berg de VPT verlaten. Ruim 18 jaar geleden werd zij als parttime projectcoördinator activiteiten aangenomen bij de VPT. Tijdens haar carrière heeft Henrica zich o.a. beziggehouden met het organiseren van evenementen, activiteiten en cursussen voor onze leden. Het bestuur wenst Henrica het allerbeste in haar verder carrière en dankt haar voor de inzet. In haar eigen woorden blikt Henrica nog even terug op die jaren bij de VPT.
 

­­­­­­­­­­_______________________________________________________________________________

In 2001 ben ik bij toeval terecht gekomen bij de VPT. Het toenmalige bestuur wilde de activiteiten professionaliseren en frequenter laten plaatsvinden, om zo ook aanwas van nieuwe leden te stimuleren. De VPT had een parttime secretarieel medewerker in dienst en was gevestigd bij de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Ik ben mijn werkzaamheden gestart van uit huis op zolder. Tijdens mijn loopbaan bij de VPT heb ik de vereniging zien groeien en bloeien. Met heel veel plezier heb ik altijd samen gewerkt met verschillende VPT- besturen en leden. Ik kan terugkijken op mooie ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden. De activiteiten werden professioneler en frequenter. Het aantal leden groeide gestaag. Bedrijfsleden, Poppodia en Gezelschappen gingen zich meer en meer bij de VPT aansluiten. Het ging goed en de VPT kreeg haar eigen kantoor en ik kreeg meer collega’s. Samen hebben wij met veel plezier bergen verzet.

Dankbaar kijk ik terug op mijn loopbaan bij de VPT. In 18 jaar is er veel gebeurd en ik ben trots dat ik aan die groei en bloei als projectcoördinator mijn steentje heb mogen bijdragen. Wanneer ik terugkijk zijn er drie projecten die voor mij heel bijzonder waren op het gebied van samenwerken en ontwikkeling. In 2010 Het onderzoek en symposium ‘Duurzaamheid on Stage’, wat van harte is ondersteund door de overheid. In 2012 de ‘Handelsmissie naar Turkije’, waar verschillende bedrijfsleden aan deel hebben genomen, en van 2015 tot 2017 het European Theatre Technicians Education project (ETTE), een samenwerking met België, Duitsland en Zweden.

De VPT is een belangrijke periode in mijn leven geweest en afscheid nemen is voor mij niet makkelijk.  De gedrevenheid van de VPT leden heeft mij geraakt en heb van veel mensen veel geleerd. Ik wens de VPT veel groei en bloei in allerlei opzichten!

Voor mij is het tijd een stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. De komende tijd sta ik open voor nieuwe uitdagingen en ben ik beschikbaar op freelancebasis als projectcoördinator. Tevens ga ik mij focussen op mijn Ayurvedische Praktijk.
Ik ben bereikbaar op het volgende mailadres: henricavandenberg@gmail.com en telefoonnummer: 06-51146059.

Henrica.

 

.

LID WORDEN