NIEUWS

08-12-2021

Alchemy 7

Op de LDI 2021, gehouden in Las Vegas, werd de Best Debuting Product Award uitgereikt aan de Italiaanse verlichtingsfabrikant DTS Lighting voor zijn nieuwste wash-moving head - Alchemy 7.

Met een 250 mm-lens, een framesysteem met twee bladen en een zes-LED-kleurenchip, is Alchemy 7 in staat tot lichtkwaliteit en een breed scala aan pasteltinten. Het product werd op de markt geïntroduceerd na uitgebreide feedback van lichtontwerpers. Bovendien raakt de movinghead in stille modus een geluidsniveau van niet meer dan 38dBA.

De Best Debuting Product Award werd in ontvangst genomen door DTS Lighting International Sales Manager, Carmen Savarese en Ola Melzig, een van de vier oprichters van Apex Technologies.

"Na een lange tijd terugkomen bij LDI en in 2021 de Best Debuting Product Award winnen, is een enorme prestatie voor ons, vooral na twee zeer moeilijke jaren voor de entertainmentindustrie", aldus Savarese. "We zijn dankbaar dat de juryleden het grote potentieel en de kracht zagen die van Alchemy 7 een geweldig, innovatief product maken, en we zijn onze collega's bij DTS dankbaar, vooral het onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat de projector heeft ontworpen!"

LID WORDEN