NIEUWS

22-07-2021

Arcadia Central Station

Clear-Com heeft het Arcadia Central Station aangekondigd. Een schaalbaar IP-platform dat alle bedrade en draadloze partyline-systemen integreert, inclusief de FreeSpeak-familie van digitale draadloze oplossingen en HelixNet Digital Partyline. Het systeem kan tot 96 IP-poorten in een enkel RU-apparaat licentiëren, met verdere licentie-add-ons die in de toekomst worden verwacht, waardoor Arcadia het intercom-centrum wordt voor een breed scala aan toepassingen die het best worden bediend door partyline-workflows.

Ontworpen met input van Clear-Com's uitgebreide wereldwijde gebruikersbestand voor live geluid, vertegenwoordigt Arcadia de volgende evolutie in partyline-workflows, waarbij digitale, analoge en AoIP-intercomtechnologieën worden gecombineerd in een enkel geïntegreerd systeem.

Van het Broadway-podium tot een groeiende gemeenschapsgemeenschap tot de grootste en meest complexe live-evenementen, Arcadia is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, deels vanwege het flexibele, op licenties gebaseerde model dat toekomstige uitbreiding mogelijk maakt, zegt Clear-Com.

Arcadia biedt algemene connectiviteit met een breed scala aan Clear-Com-eindpunten via een mix van 2-draads en 4-draads audiopoorten, samen met Dante- en AES67 AoIP-apparaten van derden. Bovendien ondersteunt het het volledige assortiment FreeSpeak digitale draadloze producten, waaronder de 1,9 GHz-, 2,4 GHz- en 5 GHz-banden, en de aanstaande integratie met HelixNet.

De behoefte aan eenvoudige en snelle aanpassingen aan het systeem wordt weerspiegeld in Arcadia's twee grote touchscreens op het voorpaneel, met vier roterende encoders om snel door menu's te bladeren of voor gebruik als een vierweg-sleutelstation. Het systeem wordt geconfigureerd en gecontroleerd via een nieuwe, opnieuw ontworpen versie van Clear-Com's browsergebaseerde CCM-software met een intuïtieve interface die gebruikers door alle stappen van het proces leidt.

LID WORDEN