NIEUWS

28-06-2016

Bedrijfsleden: Economische missie naar Argentinië

Economische missie naar Argentinië met Martijn van Dam, staatssecretaris van Economische Zaken
4 t/m 8 september 2016
Steden: Buenos Aires en Rosario of Rio Salado

 
Wilt u zakendoen in Argentinië? Ga dan van 4 t/m 8 september 2016 mee met de economische missie naar Argentinië met staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken.

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit alle sectoren. Voor deze missie is een aantal kansrijke sectoren gedefinieerd zoals agri & food, water en infrastructuur/logistiek.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen, aansluitend aan het bezoek aan Argentinië, de buurlanden Brazilië, Chili, Uruguay en Paraguay bezoeken, waarbij het netwerk van ambassades faciliterend zal optreden voor het programma en afspraken.

Aanmelden: Sluitingsdatum donderdag 7 juli 2016.
Kosten:
 
Deelname kost € 950,- per bedrijf (maximaal 2 deelnemers). Voor extra deelnemers betaalt u €475 per persoon. Om de deelname van vrouwelijke ondernemers te stimuleren geldt voor deze specifieke doelgroep tot medio maart 2017 een korting van 50% op de deelnemersbijdrage. U betaalt zelf voor reis- en verblijfskosten en kosten voor individuele matchmaking (zoals tolken).
Contact:
 
Wilt u meer weten over deze missie, dan kunt u contact opnemen met Jos Hermsen, tel. 088 – 602 1078, e-mail: jos.hermsen@rvo.nl

 

Bron: Rijksdienst voor Ondenemend Nederland

LID WORDEN