NIEUWS

23-02-2017

Bestel gratis tickets voor Prolight + Sound 2017

Bestel gratis tickets voor de grootste vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment.    
    
Prolight + Sound, de grootste internationale vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment, opent haar deuren van 4 tot en met 7 april 2017 in Frankfurt am Main. Vier dagen lang is Frankfurt de ontmoetingsplek voor exposanten, vakbezoekers en professionele gebruikers van over de gehele wereld. Kom het live meemaken wanneer hier alle innovaties uit de branche worden gepresenteerd.

Bezoekers van Prolight + Sound hebben de mogelijkheid om een geheel omvattend productoverzicht te leren kennen. De beurs is onderverdeeld in de productgroepen audio + sound, light, stage, multimedia, entertainment, DJCon, education + associations. Meer als 900 exposanten hebben zich al geregistreerd. Uit Nederland zullen meer dan 40 bedrijven deelnemen. Messe Frankfurt verwacht rond de 40.000 internationale bezoekers. Prolight + Sound vindt gelijktijdig plaats met Musikmesse, de grootste internationale vakbeurs voor muziekinstrumenten, muzieksoftware en computer hardware, bladmuziek en toebehoren.

Bestel uw gratis kaarten voor de Prolight + Sound 2017
Stuur een email met uw contactgegevens en de dagen die u op de beurs aanwezig wilt zijn aan: 
marlies.mekelenkamp@messefrankfurt.nl 

Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Op=Op!

Meer informatie: www.prolight-sound.com en www.messefrankfurt.nl.

LID WORDEN