NIEUWS

08-05-2017

Brand treft bedrijfslid STS

Verzamelde berichtgeving brand STS

Uitwijklocatie STS en Bosman Van Zaal (bericht 6 mei)
STS ontvangt veel praktische hulp en steun van klanten en leveranciers, wat ze enorm op prijs stellen en dit sterkt ze zeer.
Dankzij de welwillende inzet van velen hebben ze op 6 mei direct een nieuw onderkomen gevonden op Bedrijvenweg 24. De systemen zijn omgezet zodat ze vanaf hun uitwijklocatie aan het werk kunnen.

Brand STS / Bosman Van Zaal (bericht 6 mei)
​Vrijdagavond 5 mei omstreeks half 10 is in één van de vestigingen van Bosman Van Zaal brand uitgebroken. Het betreft de locatie aan de Bedrijvenweg 10 in De Kwakel waar ook STS gevestigd is. Door snel en resoluut handelen van de brandweer is de schade beperkt gebleven tot een deel van de bedrijfshallen en het materiaal. Doordat de brand uitbrak terwijl het bedrijf gesloten was, is er geen persoonlijk letsel. Ook zijn de kantoren en de IT-systemen behouden gebleven, waardoor alle informatie van de projecten en systemen veilig is.
STS bedankt de brandweer, politie en gemeente voor het adequate handelen. Op dit moment wordt met man en macht gewerkt om de schade te inventariseren en zo snel mogelijk de normale operatie te hervatten.

LID WORDEN