NIEUWS

02-09-2019

Centercom Subsidiefonds 2019 inschrijving geopend

Wederom stelt het Centercom Subsidiefonds een (buiten)reclamecampagne ter beschikking voor de duur van één jaar voor het meest creatieve outdoor communicatieplan dat wordt ingezonden. 

Dit jaar zijn er prijzen te winnen in drie categorieën.

  • Nationaal 
    Jouw campagne is een jaar lang (flexibel) zichtbaar door heel Nederland op het A0-Buitenreclamenetwerk van Centercom. Een goede kans om de naamsbekendheid van jouw organisatie uit te breiden onder de Nederlandse bevolking.
  • Regionaal
    Jouw campagne is een jaar lang (flexibel) zichtbaar op het A0-Buitenreclamenetwerk van Centercom in de regio van de gewonnen organisatie. Met deze prijs geven wij ook kleinere organisaties een kans om Het Centercom Subsidiefonds te winnen.
  • Digitaal
    Jouw campagne is een jaar lang (flexibel) zichtbaar door heel Nederland in het Horecanetwerk van Centercom. Het Horecanetwerk bestaat uit digitale schermen, die hangen in culturele hotspots.  De kans om een bewegende stoppercampagne te winnen en de direct de culturele sector te bereiken. 

De opdracht dient voor 25 oktober 2019, 12:00 uur ingeleverd te zijn via een e-mail naar marketing@centercom.nl o.v.v. Het Centercom Subsidiefonds en de categorie waarin je mee wilt doen. (Wil je met je plan mee doen in meerdere categorieën? Vermeld dit dan duidelijk bij het insturen van je plan!) De winnaars worden donderdag 14 november 2019 bekend gemaakt.

Bekijk hier de complete opdracht en voorwaarden van het Centercom Subsidiefonds 2019!

LID WORDEN