NIEUWS

23-02-2022

ChamSys Benelux

Vanaf 1 februari 2022 zijn ChamSys producten rechtstreeks in België te koop. ChamSys heeft de afgelopen jaren een steeds groter wordende aanhang gekregen in de Benelux, waarbij veel toonaangevende programmeurs en ontwerpers het product van het bedrijf tot hun favoriete console hebben gemaakt voor grote festivals zoals Reverze, maar ook in clubs en op tournees. Als antwoord op deze groeiende vraag heeft het bedrijf samen met AVL, de oude distributeur in de regio, ChamSys Benelux opgericht.

De ChamSys-lijn is nu in België rechtstreeks te koop bij de dochteronderneming van het bedrijf, Chauvet Europe BVBA (ChamSys Benelux), terwijl in Nederland ChamSys wordt gedistribueerd door Aukes Theatertechniek, met de steun van ChamSys Benelux in de rug. 

AVL gaat nu rechtstreeks met ChamSys samenwerken om lokale ondersteuning, training, after sales service en technische reparaties te bieden. En in de komende tijd meer investeren in lokale opslag van producten en onderdelen. Omdat de verwerking van producten en onderdelen direct wordt afgehandeld, zijn de levertijden en de is toeleveringsketen een stuk beter. Luc Buytaert van AVL is toegetreden tot ChamSys Benelux en blijft het primaire aanspreekpunt voor het bedrijf in de regio.

LID WORDEN