NIEUWS

08-11-2018

Compacte lichttafels en software dag VPT op 3 december

Uitnodiging voor: Compacte lichttafels en software dag!

Compacte lichttafels onder € 3.000,-? Software om licht mee aan te sturen voor Mac, Windows of Linux-pc? Op de Kleine-lichttafeldag komt dit uitgebreid aan de orde en dan vooral aan de hand van ervaringen van gebruikers. Wat zijn de toepassingen en zijn er doorslaggevende voor- en nadelen?

Hardware en software
Afgezien van compacte lichttafels komen dus ook systemen op basis van Mac-, Windows en Linux-pc’s aan bod zoals Qlab, Chamsys op pc en/of Mac en pc-systemen van MA Lighting. Ook is er aandacht voor de hardware- en softwareoplossingen van Visual Productions. Vooruitlopend op deze dag: een wat beperkter budget betekent niet automatisch beperkte creatieve mogelijkheden. Dit alles wordt onder andere gepresenteerd door: Daan Hazendonk en Maarten Engels. Meer namen volgen later.

Hands-on
Naast het uitwisselen van gebruikservaringen presenteert een aantal leveranciers hun aanbod binnen dit specifieke marktsegment. Er is de mogelijkheid om hands-on met de verschillende systemen kennis te maken.

Locatie
De presentaties vinden plaats in het theater van het legendarische ex-omroepgebouw Santbergen te Hilversum.

Deze dag is voor:

  • reizende (licht-)technici;
  • theatertechnici;
  • installatiebedrijven die zich met licht bezighouden;
  • mensen met een brede interesse voor techniek.


Programma*:

10:00 u Ontvangst
10:15 u Intro door Rutger van Dijk
10:20 u Lezingen/debat
12:45 u Lunch (met leverancierscontacten)
14:00 u Lezingen/debat
15:00 u Afronding lezingenprogramma
15:15 u Netwerkborrel (met leverancierscontacten)
17:00 u Sluiting

 

* Tijden zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Aanmelden
De kosten voor aanmelding zijn € 15,- voor leden van de VPT en € 30,- voor niet-leden (exclusief 21% BTW, exclusief lunch).

Koffie en thee en borrel zijn inbegrepen. Het is ook mogelijk om tijdens de lunch in te stromen.

Meld je op tijd aan via info@vpt.nl want voor deze dag geldt: vol=vol!

Bedrijven
Wilt u als bedrijf uw lichttafel presenteren op deze dag dat is mogelijk neem daarvoor contact op met: info@vpt.nl.

Adres
Noorderweg 2J
1221 AA Hilversum

Bereikbaarheid & parkeren
Het kantoor van de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit station Hilversum neemt u de uitgang Oosterspoorplein. Links voor u bevindt zich het verzamelgebouw Santbergen, herkenbaar aan de bakkerij op de begane grond. U loopt vanaf het station in minder dan 2 minuten naar Santbergen. De deurbel bevindt zich aan de linkerkant van de bakkerij.

Het kantoor van de VPT bevindt zich in een gebied waar uitsluitend betaald geparkeerd kan worden. Op 500 meter lopen van het kantoor is het vrij parkeren.

TIP!
Medio 2019 wordt er een "grote" lichttafeldag houden voor festivals, events en willen we onder andere gaan kijken hoe het Songfestival is geprogrammeerd.

LID WORDEN