NIEUWS

30-08-2023

Congres Podia Festivals Evenementen (CPFE 2023)

Op maandag 18 september 2023 vindt het Congres Podia Festivals Evenementen (CPFE 2023) weer plaats. Inschrijven kan vanaf nu. De Vereniging van EvenementenMakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) presenteren in samenwerking met TivoliVredenburg, Ticketmaster en vele anderen weer een overvolle inspirerende dag in TivoliVredenburg en de Social Impact Factory te Utrecht.

 

Het CPFE 2023 verwelkomt iedereen die de Nederlandse live- (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. De ruim 1.000 deelnemers zijn bijvoorbeeld directies, programmeurs en medewerkers van festivals en podia, boekers, promoters, organisatoren, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsmedewerkers, toeleveranciers én studenten met ambities voor werk in de live- (pop)muziek- en evenementensector.

"Het Congres Podia Festivals Evenementen laat zien dat de live muziek- en evenementenbranche verder gaat dan bovenop de samenleving te zitten, zij helpen de samenleving ook máken." (Menno Tielemans, TivoliVredenburg)

Waarom deelnemen aan CPFE 2023?
Je wordt geïnspireerd, je ontmoet collega's, muziekprofessionals en beleidsmakers, je gaat met ze in discussie. Je laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens de ruim 50 sessies over allerlei actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector. Het hebben van goede gesprekken; het delen van nuttige informatie; het -inspireren en ontmoeten van collega's, vak- en lotgenoten is elk jaar weer mogelijk dankzij de enthousiaste betrokkenheid van de deelnemers. Met elkaar zijn jullie de conferentie. Het is een dag die je als professional in de live- (pop)muziek- en evenementenwereld niet wil missen.

 

Registeren kan via de website: https://www.congrespodiafestivalsevenementen.nl/registreren/ 

 

LID WORDEN