NIEUWS

16-11-2023

CUE 2024

De ontmoetingsplaats voor professionals in de evenementenbranche en podiumkunsten keert terug! CUE2024 is de vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie. Van 15 tot en met 17 januari 2024 is Rotterdam Ahoy de place to be voor de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van audio, AV, verlichting, rigging en meer!

 

RUIM AANBOD AAN EXPOSANTEN

Met een inmiddels ruim aanbod aan exposanten, belooft CUE2024 een vakbeurs te worden die u niet mag missen. Meer dan 120 toonaangevende bedrijven boekten een plekje op onze beursvloer. Wegens deze grote belangstelling hebben we de beursvloer uitgebreid en kunnen we nog enkele bedrijven een plekje bieden op CUE2024. Op CUE2024 is er voor ieder wat wils. Van hijs- en heftechniek tot verlichting, geluid en decor. Alle branches zijn aanwezig.

 

OOK DIT JAAR CUE EXPERIENCE

In de CUE Experience kunt u zien, horen en voelen wat exposanten in huis hebben. Het wordt een echte beleving met mistschermen, rookprojecties, VR-demo's en geluidsdemonstraties.

Dit jaar zijn er ook demonstraties en workshops in het beproefde SoundLab. Voor een speciale samenwerking samen met DTHG (Deutsche Theatertechnische Gesellschaft) komt het SoundLab naar Nederland.

 

SOUNDLAB

Het SoundLab op CUE is de perfecte plek om bezoekers te laten ervaren wat elektro-akoestiek te bieden heeft. In het beproefde SoundLab draait alles om de onderwerpen audio, akoestiek en geluidsversterking.

In tegenstelling tot andere gebieden van AV-technologie kan geluid niet visueel of in woorden worden weergegeven. Daarom biedt CUE een unieke gelegenheid voor standhouders om demonstraties te geven waarbij de focus volledig zal liggen op akoestiek en audio.

 

REGISTRATIE NU GEOPEND

Een bezoek aan CUE2024 is gratis na voorregistratie. Bezoekers kunnen zich vanaf nu registreren op de website van CE2024 voor een toegangsbewijs.

 

DE THEMA'S

Over het programma kunnen we momenteel nog niet veel meer delen dan de thema's:

 

1.    Nieuwe generatie op 1

2.    Duurzaamheid 

3.    Diversiteit & inclusiviteit

4.    Veranderingen na Covid

5.    De impact van maatschappelijke ontwikkelingen

6.    De laatste ontwikkelingen en technieken

7.    Combineren van (nieuwe) technieken en expertise uit andere sectoren

8.    Kennisdeling centraal stellen (o.a. tussen subbranches)

 

Het zijn redelijk brede thema’s omdat we onderwerpen willen behandelen die bij velen in de sector leven. Het lezingenprogramma gaat in ieder geval in op de toepassing van podiumtechniek. Tijdens CUE2024 kunnen bezoekers niet alleen kennis maken met de nieuwste technieken, maar ook met hun toepassing en de stand van het vak.

 

CUE CONNECT

Tijdens CUE2024 is CUE Connect hét plein waar studenten, leden van brancheorganisaties en andere geïnteresseerden samenkomen. Het plein bevindt zich in hal 2 en op het plein kun je gebruikmaken van de diverse zitmogelijkheden om rustig met elkaar te praten. Het plein is voorzien van alle gemakken zoals meubilair, verlichting, led-scherm en meer.

 

LID WORDEN