NIEUWS

23-01-2022

CUE2022 gaat niet door

Het bestuur van de Stichting vakbeurs Theatertechniek, organisator van de beurs CUE2022, heeft besloten om de beurs gepland voor mei aanstaande te annuleren en pas weer in 2024 in Ahoy te organiseren.

Eerder werd CUE2022 in verband met de geldende coronamaatregelen verplaatst van januari naar 9, 10 en 11 mei aanstaande. Hoewel de nieuwe data met veel zorg waren gekozen, zijn door de verplaatsingen van andere beurzen en evenementen de (internationale) beursagenda's niet meer goed op elkaar af te stemmen. Nu blijkt in exact dezelfde week een andere grote internationale beurs in hetzelfde vakgebied te zijn verplaatst. Dat was op het moment van ons besluit nog niet bekend.

Dit is de directe aanleiding om de editie van CUE2022 over te slaan:"Natuurlijk is dit een teleurstelling voor de organisatie, maar we willen een editie van hoge kwaliteit neerzetten en dit zouden we in deze bijzondere omstandigheden niet kunnen garanderen aan exposanten en bezoekers," aldus voorzitter Enrico Daamen.

CUE is gedurende drie dagen dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Op de beurs presenteren exposanten de belangrijkste ontwikkelingen op technologisch gebied. Meer informatie is te vinden op www.cue.nl.

In 2024 keert CUE2024 terug om een mooie editie te realiseren.

LID WORDEN