NIEUWS

08-05-2017

Cursus ‘Het organiseren van veilig werken (...)'

Tweedaagse cursus ‘Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)’

Deze cursus is voor hoofden techniek en technici van diverse podia: poppodia, theaters, gezelschappen en festivals. De cursus is een samenwerkingsproject van de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF).

Data, tijd en plaats
Maandag 2 oktober 2017, Gigant, Apeldoorn
Maandag 16 oktober 2017, Flint, Amersfoort

Deelnemersbijdrage
€ 350,- (excl. 21% BTW) voor organisaties die lid zijn van VNPF of non-profitlid zijn van VPT
€ 700,- (excl. 21% BTW) voor organisaties die geen lid zijn van VNPF of geen non-profitlid zijn van VPT

Waarom deze opleiding?
Elke organisatie loopt veiligheids- en gezondheidsrisico's, die op hun beurt weer financiële risico's met zich meebrengen. Podia, festivals en gezelschappen moeten voldoen aan de wet. Wanneer er erkende regelgeving wordt toepast in de organisatie voldoe je aan de wet. De VNPF en de VPT hebben speciaal deze cursus ontwikkeld:

  • waarmee u voldoet aan de wet;
  • die aansprakelijkheid afgedekt;
  • zaalspecifiek gericht is;
  • betaalbaar is.

Medewerkers die het certificaat 'Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)' behaald hebben, kunnen zelf de (vrijwillige) medewerkers in hun eigen zaal instructies geven, zodat die medewerkers een VOP-status krijgen. Ze krijgen daartoe een uitgebreid handboek mee.

Deelname
Bij 20 inschrijvingen is het maximaal aantal deelnemers behaald. Deelnemers die zich na de sluiting van inschrijvingen binnenkomen, worden op een reservelijst geplaatst. Mocht er dan een deelnemer afvallen, nemen wij contact met u op. Bij veel animo zal gekeken worden of deze cursus nogmaals aangeboden kan worden.

U kunt zich hier inschrijven.

Download hier achtergrondinformatie over deze tweedaagse cursus.

LID WORDEN