NIEUWS

06-07-2017

De hele zomer met 20% korting naar Vis à Vis Mare

Over de voorstelling
Met de voorstelling MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst, waarin de hele wereld onder water is komen te staan door toedoen van de mens. De klimaatoptimisten hebben ongelijk gekregen. De zeespiegel stijgt totdat de wereld blank staat van de Noord- tot de Zuidpool. In een waterbassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter, barst de storm los en verdwijnt de skyline van de stad langzaam in het water. Het grootste struikelblok in tijden van nood is, zoals altijd, de mens zelf. De natuur heeft in deze verzonken wereld het laatste woord. 

MARE is geïnspireerd op de voorstelling DRIFT (Vis à Vis uit 1996). Meer actuele informatie over de voorstelling is te vinden op www.visavis.nl.

Over Vis à Vis
Vis à Vis bestaat meer dan 25 jaar. Sinds 1990 maakt Vis à Vis tal van grootschalige voorstellingen in de openlucht met een komische, absurdistische inslag. Het theatergezelschap zoekt de grenzen van locatietheater op en is in staat een uniek theaterspektakel neer te zetten. Daarmee hebben zij een groot publiek van Stockholm tot Wellington weten te verrassen. Met voorstellingen zoals: Topolino, Drift, PICNIC, Onderstroom en Central Park. Sinds 2007 heeft Vis à Vis haar vaste vestiging bij het Almeerderstrand. 

Zie hier voor een impressie over het werk van Vis à Vis.

Aanmelden
U kunt uw kaarten via de website van Vis à Vis met 20% korting van het reguliere tarief bestellen met actiecode: VPT (in te vullen in de laatste stap bij ‘afrekenen’). De korting is geldig tot 1 oktober. U betaalt dan € 26,- i.p.v. € 32,50. Als u ook wil dineren dan kunt u hier reserveren.

Locatie
Speellocatie Theatergezelschap Vis à Vis
Muiderzandplaats 1, 1361 AK Almere
Telefoon: 036-8200333
Parkeren is gratis en kan direct naast de ingang van Vis à Vis. 

Contact en route-informatie
Praktische informatie

LID WORDEN