NIEUWS

06-10-2020

De kunstindustrie in het postpandemie-tijdperk

Van 13 november tot 17 november kunt u deelnemen aan de 2020 FACP Kaohsiung Online Conference, Weiwuying International Symposium and Academy for Creative Producers on “the Arts Industry in the Post-Pandemic Era”.  Discussieer online met professionals over de hele wereld over de toekomst van de podiumkunsten.

Als gevolg van de pandemie werden in 2020 talloze industrieën wereldwijd verwoest. In deze uitdagende tijden hebben kunstinstellingen over mogelijke oplossingen gebrainstormd: hoe moet de kunstindustrie creatief omgaan met de drastische veranderingen in de mondiale sociaaleconomische omstandigheden?

Sinds 2015 organiseert Weiwuying internationale symposia, die dialogen tussen kunst, het leven en de burgermaatschappij tot stand brengen. Dit jaar weerspiegelt Weiwuying's International Symposium on "the Arts Industry in the Post-Pandemic Era", in samenwerking met de jaarlijkse conferentie van de Federation for Asian Cultural Promotion (FACP), de reacties van de kunstindustrie op de uitdagingen en impact van de pandemie, bespreekt de mogelijke transformatie van kunst en cultuur in het digitale tijdperk, en de flexibiliteit om snel in te spelen op een risicomaatschappij.

Lees hier meer.

LID WORDEN