NIEUWS

22-07-2021

Deelnemen aan CUE2022

Van 17 tot en met 19 januari 2022 vindt CUE2022 plaats in Rotterdam Ahoy. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

Op CUE2022 zal de extra hal CUE Experience ook weer aanwezig zijn. In Hal 2 is het mogelijk om demonstraties te geven om zo bezoekers te voorzien van een nog betere productbeleving. Zo kunt u, in een aparte hal, geluidsinstallaties, armaturen, lasers, rookmachines en special effects demonstreren. Er is veel mogelijk, denk aan podia, mistschermen, rookprojecties, misschien wel 360-graden projecties in een dome of VR-demo’s. Het wordt echt een beleving voor de bezoeker! In Hal 1 blijft de vertrouwde setting behouden, hier zijn versterkt geluid en demonstraties niet toegestaan en kunt u in een rustige omgeving netwerken.

Ruim 80 partijen hebben zich inmiddels aangemeld voor een plaats op de beursvloer. Naast vaste exposanten die al sinds jaar en dag op CUE staan, zijn er ook compleet nieuwe namen toegevoegd aan de deelnemerslijst. Bekijk hier op de interactieve kaart waar de deelnemers komen te staan of als u zelf wilt deelnemen, boek uw stand.

LID WORDEN