NIEUWS

27-10-2021

Digitaal platform JTSE

Nog een kleine maand en dan begint de JTSE 2021. Sinds 2006 vindt de International Trade Show of Stage Equipment plaats aan de Dokken van Parijs, met een indrukwekkende 3200 m2 gewijd aan podiumapparatuur is dit een van de toonaangevende beurzen in Frankrijk. Zowel nationale als internationale fabrikanten en leveranciers van machines, verlichting, geluid, toneel, tuigage, stof, stoelen en etages, beveiliging en training, evenals ontwerp- en conceptiebureaus, dienstverleners en distributeurs van de bekende internationale merken zullen hun nieuwste aanbiedingen en producten tonen. In 2018 verwelkomde de JTSE meer dan 150 exposerende bedrijven en 6.141 Franse en buitenlandse bezoekers.

Een Dock geheel gereserveerd voor licht en dat bezoekers de mogelijkheid biedt om de nieuwste verlichtingsinnovaties in een optimale situatie te testen, met 16 black boxes waarin de grootste verlichtingsbedrijven hun nieuwe producten presenteren. En een speciaal audiotrainingsproject, dat elk jaar meer en meer bezoekers trekt, om in een stille ambiance de nieuwste geluidsproducten te testen.

Dit jaar introduceert de beurs het JTSE-platform. Daarin zijn alle exposanten van de beurs verzamelt en elke exposant presenteert de producten die hij/zij tijdens de beurs zal exposeren, zodat u er vooraf kennis van kan nemen en/of een afspraak kan maken met exposanten als die deze optie heeft geactiveerd. Via de website krijgt u toegang tot het platform en kunt u op het icoon van de exposant van uw keuze klikken om zijn of haar producten te ontdekken.

Een flinke tijdsbesparing tijdens een beurs!

Het platform blijft het hele jaar actief. De exposanten zullen het regelmatig bijwerken en hun laatste nieuws plaatsen. Blijf het daarom regelmatig te raadplegen. Klik hier om naar het platform te gaan.

LID WORDEN