NIEUWS

15-07-2019

Eerste paal voor licht en geluid!

 

Onder toeziend oog van alle collega’s werd vrijdag 12 juli 2019 de eerst paal geslagen voor de uitbreiding van het nieuwe bedrijfspand van Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics aan de Tankval in Alphen aan den Rijn. Licht en geluid gaan samen onder één dak!

Audio Acoustics is oktober 2018 opgericht als zustermaatschappij van Controllux. In de dynamische wereld van geluid kunt u bij Audio Acoustics terecht als leverancier van het merk beyerdynamic professional in de Benelux. Sound & Light Import is een handelsnaam van Audio Acoustics en exclusief importeur in Nederland van Adamson, Heil Sound microfoons en TeqSas inclinometers.

Controllux werd in 1968 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat zich bezighoudt met licht in de ruimste zin van het woord. De activiteiten zijn verdeeld in zes pijlers; theater, TV – film, entertainment, rigging en consumables. De zesde pijler, de architectural divisie van Controllux, is ondergebracht bij Lumen Solutions en is gespecialiseerd in creatieve lichtoplossingen bij het verwezenlijken van lichtprojecten.

Audio Acoustics staat als zelfstandige onderneming naast zuster Controllux met een eigen geluidsdivisie. Door de bedrijven te vestigen onder één dak kunnen schaal- en efficiency voordelen behaald worden. De Backoffice, Technische Dienst, het magazijn en de afdeling Marketing Communicatie zullen gecentraliseerd worden. De kennis van de dedicated medewerkers van beide bedrijven is groot zodat er een compleet assortiment aangeboden kan worden aan relaties op het gebied van zowel licht als geluid. Advies op maat met een pakket vol A-merken!

Controllux, nu al gevestigd aan de Tankval in Alphen aan den Rijn, zal samen met Lumen Solutions en Audio Acoustics maar liefst 2500m2 aan extra oppervlakte ter beschikking krijgen. De verwachting is dat het pand in het voorjaar van 2020 gereed is!

 

LID WORDEN