NIEUWS

19-04-2018

Efteling-attractie Symbolica internationaal bekroond

Efteling-directeur Imagineering Olaf Vugts heeft in de Verenigde Staten een Thea Award for Outstanding Achievement in ontvangst genomen voor de nieuwste attractie Symbolica. De Efteling opende deze attractie vorige zomer ter ere van haar 65-jarig bestaan. De prestigieuze Thea Award wordt elk jaar uitgereikt door de TEA (Themed Entertainment Association), de organisatie waarin ontwerpers en ontwikkelaars van attractieparken en themalocaties wereldwijd zijn verenigd.

Efteling THEA Awards 2018 Symbolica
De jury meldt in haar juryrapport: “Symbolica is een attractie van wereldformaat, waarin op een innovatieve wijze een verhaal tot leven komt. Dit wordt gecombineerd met een verbazingwekkende creativiteit, verbeeldingskracht, vakmanschap, gedetailleerde thematisering, levensechte animatronics en een trackless vervoersysteem waardoor de voertuigen alle kanten op kunnen bewegen.”

Symbolica: Paleis der Fantasie
Symbolica is de nieuwste, overdekte familieattractie in de Efteling. Het is een wonderlijk paleis waarin niets is wat het lijkt. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en koninklijke vertrekken. De Efteling ontving drie keer eerder een Thea Award.

Symbolica kwam mede tot stand door medewerking van BeamSystems.

Bron: De Efteling

LID WORDEN