NIEUWS

25-01-2022

Festivak komt terug in 2022

Festivak is de ontmoetingsplaats voor de gehele evenementenbranche. Deze vakbeurs biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden.

Na alle webinars, videocalls en virtuele bijeenkomsten is de behoefte aan de dynamiek, impact en rijke ervaring van Live groter dan ooit tevoren. Kleinschalig en grootschalig, zakelijk en publiek zal de evenementenbranche de katalysator zijn van de terugkeer naar normaal.

Er is dan ook nog nooit een beter moment geweest om als branche samen te komen. Na bijna twee jaar corona staat de evenementenbranche aan de vooravond van een ongekende opleving. Wij staan te popelen om weer de functie van verbinder te vervullen en jullie te verwelkomen. Festivak 2022 wordt een editie van weerzien; een editie die eer doet aan wat wij samen de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd.

De komende maanden gaat de organisatie hard aan de slag om een onvergetelijke jubileum editie te organiseren. Hopelijk ben jij er ook bij op 9 & 10 november. Kijk hier voor meer informatie. 

LID WORDEN