NIEUWS

30-08-2017

Grippon Tube genomineerd voor PLASA Award 2017

Een eenvoudige, betrouwbare maar vooral snelle oplossing om gordijnen aan diverse soorten en maten buizen en trussen te bevestigen: de Showtec Grippon Tube Curtain clamp van Highlite International BV staat op de lijst van genomineerde innovaties die kans maken op een PLASA Innovation Award 2017. 

De Grippon Tube is binnen één seconde te bevestigen en te verwijderen en een innovatief tandwielmechanisme aan de binnenzijde zorgt ervoor dat de Grippon Tube nooit zomaar loskomt, enkel als er aan de bovenkant getrokken wordt. Daarmee verzekerde de Grippon Tube zich van de nominatie, waarbij geselecteerd is op onder meer de verbetering van de technische praktijk en het gebruik van nieuwe technieken en/of -materialen. 

De PLASA Innovation Awards worden toegekend als een erkenning van- en een beloning voor innovatieve technologische ontwikkelingen en -ideeën binnen de amusements- en creatieve industrie. Nieuwe producten worden onafhankelijk en onpartijdig beoordeeld door een team van deskundigen uit de praktijk. 

Tijdens de veertigste editie van de PLASA Show, die van 17 t/m 19 september in Londen plaatsvindt, worden de winnaars van de PLASA Innovation Awards 2017, acht in totaal, bekendgemaakt.

Andere genomineerde VPT-bedrijfsleden zijn:
Bose Professional met de Bose Showmatch DeltaQ array luidsprekers en het Axient Digital wireless systeem van Shure.

Zie hier voor de lijst van genomineerde innovaties.

Bron: Highlite International BV, PLASA

LID WORDEN