NIEUWS

20-03-2019

Handelsmissie Duitsland voor creatieve industrie

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven zal van 20 t/m 22 mei een handelsmissie naar Duitsland leiden voor de creatieve industrie. Deze handelsmissie zal tegelijk plaatsvinden met die voor de scheeps- en jachtbouw. Parallel aan de handelsmissies loopt het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen aan de deelstaten Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg. Zij zullen bij enkele programmaonderdelen van de missie aanwezig zijn.

Voor wie?
Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van:

  • Scheeps- en jachtbouw (19 t/m 23 mei)
  • Creatieve industrie (20 t/m 22 mei)


In de deelstaat Brandenburg bevindt zich de grootste en oudste media hotspot van Europa. De studio’s in Potsdam-Babelsberg staan synoniem voor media-innovatie en creativiteit.

Deelname aan de missie en het netwerkevenement opent een nieuw perspectief op de toepassing van immersieve mediatechnologieën, toont praktische gebruiksmogelijkheden en maakt visionaire ideeën tastbaar.

Aanmelden
Sluitingsdatum is vrijdag 29 maart.

Wij vinden het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan deze missie.

Kosten
Deelname kost € 450 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 450 per extra deelnemer. Let op: iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.

Reis-en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd om een reisarrangement samen te stellen.

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Marianne van Male, projectleider economische missies
E: marianne.vanmale@rvo.nl

Links


Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

LID WORDEN