NIEUWS

23-08-2018

Het kantoor van de VPT is verhuisd!

Beste VPT-leden en lezers van Zichtlijnen,

Het verheugt het bestuur van de Vereniging voor Podiumtechnologie jullie te melden dat het kantoor van de VPT is verhuisd naar een nieuwe en inspirerende locatie. Na jaren een ruimte te hebben gedeeld met onder andere de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties verloopt deze zomer het gezamenlijk huurcontract voor de kantoorruimte aan het Funenpark te Amsterdam.

Het bestuur van de VPT heeft met brede blik in- en rondom Amsterdam diverse kantooropties bekeken en ook bezocht. Elementen die wij belangrijk vonden voor de vereniging waren goede bereikbaarheid (zowel via OV als eigen vervoer), een ruimte met karakter, beschikbaarheid van ruimtes om in huis bijeenkomsten en vergaderingen te kunnen organiseren en een plek die aansprekend is voor zowel leden als medewerkers.

Dat hebben wij gevonden in Santbergen, Noorderweg 2, te Hilversum, op een steenworp afstand van het NS-station. Santbergen, oorspronkelijk in de vroeg 20e eeuw als hotel gebouwd, kennen enkele van jullie wellicht nog als het oude opleidingsinstituut van de NTS/NRU (later NOS/NOB), wat later de Media Academie is geworden. Sinds enkele jaren is het in gebruik als een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers. Naast de kantoorruimte die de VPT huurt staan ons ook de oude tv-studio (nu een theaterzaal met 90 zitplaatsen plus foyer) en diverse vergaderruimtes ter beschikking.

Zie hier voor meer informatie over het gebouw.

Op maandag 3 september zijn wij weer in complete bezetting aanwezig in Hilversum. Tevens bent u daar op 3 september van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering.

Namens het bestuur van de Vereniging voor Podiumtechnologie

Kantoor- en postadres VPT en Zichtlijnen
Noorderweg 2 J, 1221 AA Hilversum

LID WORDEN