NIEUWS

08-09-2020

Het NORMA Corona Fonds, stelt € 500.000 beschikbaar voor projecten van uitvoerende kunstenaars

Het speciale noodfonds van NORMA, het NORMA Corona Fonds, stelt € 500.000 beschikbaar voor projecten van uitvoerende kunstenaars. Het NORMA Corona Fonds is onderdeel van het Steunfonds Rechtensector en heeft als doel de eerste nood bij de professionals in de creatieve industrie die het zwaarst getroffen zijn door de coronacrisis te verlichten. Het ministerie van OCW heeft het bedrag dat beschikbaar is vanuit het Steunfonds Rechtensector verdubbeld waardoor in deze privaat-publieke samenwerking in totaal 10 miljoen euro beschikbaar is voor projecten van rechthebbenden in de rechtensector.

Projectplannen van uitvoerende kunstenaars (zoals een acteur, stemacteur, musicus, dirigent, cabaretier, danser en poppenspeler) kun je vanaf nu opstellen aan de hand van de speciale voorwaarden die voor het NORMA Corona Fonds zijn opgesteld. Dat zijn andere voorwaarden dan die van toepassing zijn op het reguliere NORMA Fonds. Wij raden aan deze speciale voorwaarden goed door te nemen door het reglement te lezen. Deze vind je hier.
Het NORMA Corona Fonds is officieel geopend op dinsdag 1 september 2020. Kijk voor alle informatie & voorwaarden op de NORMA Corona Fonds pagina.

LID WORDEN