NIEUWS

17-05-2017

Inschrijving voor CUE 2018 geopend

Betreft: Inschrijving voor CUE 2018 geopend

Geacht VPT-bedrijfslid,

Van 15 tot en met 17 januari 2018 is het weer tijd voor CUE in Rotterdam Ahoy! Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. In drie dagen tijd kunt u in contact komen met ruim 6.000 directeuren, producenten, technici, ontwerpers en facilitair managers in de evenementenbranche en podiumkunsten.

Als partner van CUE is de VPT natuurlijk ook aanwezig op CUE 2018 en nemen wij het lezingenprogramma voor onze rekening. Wij hopen u een informatief en gevarieerd programma te kunnen bieden. Daarnaast verzorgen wij ook deze keer weer de officiële beurscatalogus. Bovendien is de VPT uitgever van het vakblad Zichtlijnen en zal er wederom in voor- en nabeschouwingen uitgebreid aandacht worden besteed aan de beurs. In het januarinummer van Zichtlijnen wordt de hele beursplattegrond afgedrukt, met alle standhouders en alle lezingen.

Graag attenderen wij u er als VPT-lid op dat de inschrijving voor deelname aan CUE 2018 van start is gegaan. Ga naar deze pagina en neem vrijblijvend een optie op een stand van uw voorkeur door erop te klikken. Inmiddels is de plattegrond al voor 75% ingevuld, de groene stands zijn nog beschikbaar. Een optie is twee weken geldig. Indien u besluit definitief deel te nemen gebruik dan het deelnameformulier.

Presenteer ook uw technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia! Bijgaand treft u een brochure aan met meer informatie. Tevens sturen we u ook de CUE2018 mediakaart met de verschillende mogelijkheden om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

Mocht u na het bezoeken van de CUE website nog vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met Robin Koedood via r.koedood@cue.nl of via telefoonnummer 010 – 293 34 18. 

Voor vragen over adverteren in Zichtlijnen of de beurscatalogus kunt u contact opnemen met Valerie Boswinkel via marketing@vpt.nl.

Wij hopen u in januari 2018 als mede-exposant te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Namens het projectteam en het bestuur van CUE, 

Els Wijmans
Directeur VPT

LID WORDEN