NIEUWS

24-03-2021

ISE 2021 dit jaar live & online in Barcelona, Munich, Amsterdam en Londen

Integrated Systems Events en zijn mede-eigenaren AVIXA en CEDIA hebben gezamenlijk ISE Live & Online aangekondigd om de AV-industrie te ondersteunen om weer aan de slag te gaan. In plaats van het traditionele, persoonlijke grote beursformaat, zal er een reeks lokale evenementen plaatsvinden in Barcelona, ​​München, Amsterdam en Londen, ondersteund door een digitaal aanbod mogelijk gemaakt door CISCO.

ISE Managing Director Mike Blackman legde uit dat onzekerheid over de pandemie en internationale reizen betekende dat ISE 2021 niet door kon gaan in zijn traditionele formaat. “Onze exposanten hebben duidelijk gemaakt dat er een verlangen is om de branche bij elkaar te brengen, maar dan op lokaal niveau. Als reactie hierop richten we ons op de belangrijkste markten van Europa in de AV-sector en streven we ernaar een kwalitatief hoogstaand publiek te bieden dat potentiële leveranciers, bestaande klanten en netwerken met hun collega's wil ontmoeten, ”zei hij.

Naast ISE Live & Online lokale evenementen, zal ISE ook het hele jaar door doorgaan met het RISE Spotlight-programma. "Door op deze manier met de industrie samen te werken, zullen we zinvolle kansen bieden aan verkoopteams om hun klanten te ontmoeten, aan mensen om productinnovaties te ervaren en natuurlijk om te netwerken", voegt Mike Blackman toe.

 

Agenda ISE Live & Online:

  • 1-2 June, Fira Barcelona (Tue/Wed)
  • 8-9 June, MAC Forum, Munich (Tue / Wed)
  • 15-16 June, RAI, Amsterdam (Tue/Wed)
  • 23-24 June, Evolution, Battersea, London (Wed/Thurs)

 

U kunt u hier registreren.

LID WORDEN