NIEUWS

12-01-2022

ISE 2022 verplaatst naar 10 tot en met 13 mei 2022

Na overleg met de ISE-exposanten- en bezoekersgemeenschap en in het licht van de toenemende impact van de Omicron-variant in Spanje, kondigt Integrated Systems Events aan dat ISE 2022, gepland voor 1 tot en met 4 februari, is uitgesteld en nu zal plaatsvinden op 10 tot en met 13 mei 2022 in de Fira de Barcelona Gran Vía.

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events: "We hebben de omstandigheden in Europa nauwlettend in de gaten gehouden en hebben hard gewerkt om gezondheids- en veiligheidsproblemen in evenwicht te brengen met de behoefte aan handel en persoonlijke interactie. Het is de afgelopen twee jaar voor velen een uitdagende tijd geweest, en hoewel we niet kunnen wachten om iedereen te ontmoeten op ISE 2022, luisterend naar onze exposanten, eigenaren en belanghebbenden, zijn we het erover eens dat de beste manier van handelen is om de show uit te stellen editie voor drie maanden.

Door het evenement naar de lente te verplaatsen, geeft het onze gemeenschap de tijd om het evenwicht te herstellen en kan het vertrouwen in internationale reizen en vergaderingen worden hervat. We zullen nauw samenwerken met al onze exposanten en belanghebbenden om een ​​soepele overgang naar de nieuwe data te garanderen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde AV-gemeenschap te hosten op ISE 2022 in mei in ons nieuwe huis in Barcelona.”

 

David Labuskes, CEO van AVIXA: “Onze gemeenschap hunkert naar de mogelijkheid om opnieuw samen te komen. Dit uitstel maakt dat des te meer mogelijk voor ons allemaal. Te beginnen met ISE kijken we uit naar de zomer van AV, waar we de kans zullen hebben om samen te komen op InfoComm in juni en InfoComm Beijing in juli - het zou geen betere manier kunnen zijn om de kansen en het succes voor onze branche te verzamelen en te versterken .”

Daryl Friedman, CEO, CEDIA voegde toe: “We willen ervoor zorgen dat ISE 2022 een groot succes wordt voor zowel bezoekers als exposanten, zoals het al bijna twee decennia is, en dat begint met het samenbrengen van zoveel mogelijk van onze gemeenschap. We weten dat de hele branche enthousiast is om persoonlijk samen te komen, en we zijn ervan overtuigd dat deze verplaatsing naar mei het meeste rendement voor alle deelnemers zal garanderen. We kunnen niet wachten om dit voorjaar met jullie allemaal in Barcelona bij elkaar te komen.”

LID WORDEN