NIEUWS

06-10-2020

KVK Impact Award 2020

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die een baanbrekende innovatie gerelateerd aan de coronacrisis op de markt hebben gebracht, kunnen zich nu inschrijven voor de KVK Impact Award 2020. De Kamer van Koophandel zoekt namelijk ondernemers die het echt anders zijn gaan doen. Aanmelden kan tot 1 november via www.kvkinnovatietop100.nl/impactaward.

Nu iedereen enigszins begint te wennen aan de nieuwe realiteit, blijkt een groot deel van de ondernemers creatiever en veerkrachtiger dan ooit. Bij de pakken neerzitten hoort er niet bij en nieuwe initiatieven worden opgezet. Er wordt volop geïnnoveerd. Denk aan werkplekschermen, online leren door middel van simulatie, slimme afstandsmeters, het effectief spoelen van bierglazen of een stoplicht voor de horeca. Om deze innovaties, ontstaan en op de markt gebracht tijdens de coronacrisis, een extra podium te geven, presenteert KVK dit jaar de KVK Impact Award.

Oplossing

Een landelijke jury beoordeelt alle inschrijvingen. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. Er wordt gekeken of de innovatie op een creatieve manier een oplossing biedt voor een probleem in deze huidige tijd. Daarnaast dient de innovatie te zorgen voor een blijvende verandering. Ook kijkt de jury naar verkrijgbaarheid en de impact voor de branche en de samenleving.

KVK Innovatie Top 100

Tijdens de KVK Live Adviesdagen (van 23 tot en met 26 november) maakt KVK op 26 november de winnaars bekend. Alle innovaties worden zichtbaar op kvkinnovatietop100.nl. De KVK Impact Award 2020 is een onderdeel van de KVK Innovatie Top 100.

LID WORDEN