NIEUWS

06-11-2019

Lancering van de Green Deal ‘Circular Festivals’

De Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Green Events International hebben de Green Deal ‘Circular Festivals’ geïnitieerd om een ​​meer duurzame toekomst te creëren door middel van samenwerking met internationale festivals.

Zoals van Staatssecretaris Stientje Veldhoven zegt: “We moeten stoppen met het verspillen van onze middelen en ons richten op circulariteit. We moeten materialen hergebruiken en er nieuwe producten van maken. Voor onze planeet, voor een gezonde toekomst. Circulariteit is onze weg vooruit! Laten we onze inspanningen coördineren, delen wat we leren en samen het verschil maken.

De deelnemende festivals committeren zich gezamenlijk aan het delen van kennis en het ontwikkelen van circulaire oplossingen voor de internationale evenementenindustrie. De festival schaal is ideaal om de inzichten te bieden die nodig zijn om de meest veelbelovende circulaire oplossingen verder te onderzoeken, te experimenteren en te verbeteren.

Green Events International, de medeorganisator van ADE Green, bracht een groep Europese festivals samen en kondigt de deelnemers aan het project Green Deal Circular Festivals aan: Amsterdam Open Air, Boardmasters, Body & Soul, Boomtown, DGTL, Down the Rabbit Hole, Into The Great Wide Open, Lollapalooza Berlin, Lowlands, North Sea Jazz, Roskilde, Shambala, Vierdaagse feesten, We Love Green en Zwarte Cross.

 

LID WORDEN