NIEUWS

07-02-2019

Lezingen@ISE

Het lezingenprogramma van VPT is vrijdag 8 februari in Room G109 in het Auditorium Centre van RAI Amsterdam. Iedereen is welkom. Toegang is vrij. Het Auditorium Centre is te bereiken via entrance G. G109 bevindt zich op de eerste verdieping. Zie einde bericht voor plattegrond.

Programma

14.00 UUR LEZING DOOR MAARTEN STEKELENBURG
Het wel en wee van ZZP
Maarten Stekelenburg is medewerker van DingemansVanderKind een in arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Hij vertelt meer over contracten, VAR, rechten en plichten van ZPP’ers... en hun opdrachtgevers.

15.00 UUR LEZING DOOR PIETER JONKER
Van 2D- naar 3D-media
Emeritus hoogleraar Pieter Jonker ontwikkelde een techniek om van bestaand 2D-mediamateriaal – zowel film als foto’s – 3D-materiaal te maken. Zelfs Rembrandts Nachtwacht krijgt zo een derde dimensie. Uniek en bijzonder. Hij vertelt over deze technologie en de mogelijkheden daarvan binnen onze sector.

16.00 UUR LEZING DOOR ERWIN STERK
Praktische toepassing van 3D-geluid
Erwin Sterk is geluidsysteemontwerper bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) met veel ervaring in 3D geluid. Hij vertelt over de praktische toepassing van 3D geluid bij theatervoorstellingen en evenementen en het artistieke keuzeproces van componisten en makers.

 

 

 

LID WORDEN