NIEUWS

24-04-2017

Live Legends wint Beste Idee Award 2017!

Live Legends heeft op Event17 de publieksprijs van Beste Idee Award 2017 gewonnen.

Donderdag 13 april, aan het einde van de middag, werden de winnaars van Beste Idee Award 2017 bekend gemaakt. Alle genomineerden konden in een pitch van 2 minuten nog één keer kort uitleggen waarom hun innovatieve idee, concept of product de winnaar van de desbetreffende categorie moest worden. Na kort juryberaad werden de winnaars bekend gemaakt, zoals ook de winnaar van de publieksprijs! Ruim 1200 keer werd er door het publiek gestemd!

Voor het Beste Idee Award 2017 konden standhouders én niet-standhouders van Event17 hun innovatieve idee of concept inschrijven in drie categorieën; Culinair: Sfeer & Smaak, Audiovisueel: Online & Techniek, Interieur: Creatie & Design.

De winnaars per categorie:

  • Culinair: Sfeer & Smaak:  VR Dining – Uil VR Solutions BV
  • Audiovisueel: Online & Techniek: Shake-on – Shake-on BV
  • Interieur: Creatie & Design: Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef
  • Winnaar Publieksprijs: 3d Live Experience - Live Legends

Het publiek heeft de afgelopen weken in grote getale gestemd via de website en de App van Event 17. ​3d Live Experience - Live Legends, mag zich de trotse winnaar van de publieksprijs noemen!

Juryvoorzitter Sjoerd Weikamp, EventBranche.nl: "We waren blij verrast door het totaal van 42 inzendingen waar wij als jury een keuze uit mochten maken. De inzendingen per categorie waren van hoog niveau en de keuze was dus nog best moeilijk".

Event17 Beste IdeeEvent17 Beste Idee

Bron: Event17

LID WORDEN