NIEUWS

29-05-2018

Matchmaking tijdens de Duits-Nederlandse handelsdag

De matchmaking is bedoeld voor Duitse en Nederlandse ondernemingen op zoek naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Duitsland of Nederland. Het maakt daarbij niet uit in welke sector u werkt en of u producent, importeur, exporteur, handelaar, ontwikkelpartner of professional bent.

Matchmaking
Als u meedoet aan de b2b-matchmaking, geeft u aan wat voor soort contacten voor u interessant zijn. U maakt dan naast uw deelnemersprofiel voor de marktplaats ook een zoekprofiel. Hoe duidelijker het profiel, hoe meer kans u heeft om de juiste contacten te vinden. U kunt met alle geregistreerde matchmakingdeelnemers afspreken en kiest zelf de gewenste gesprekspartners.

Kosten en deelname
Meld u aan vóór 4 juni. Deelname aan de matchmaking is gratis.

Meer informatie
U vindt meer uitleg over de Duits-Nederlandse Handelsdag, de deelnemersprofielen en de marktplaats op de website van Wirtschaftsforum 2018 Papenburg.

Heeft u nog vragen over de matchmaking? Neem dan contact op met:
Miriam Caminada
T: 088 042 10 38
E: mirjam.caminada@rvo.nl

Organisatie
De Kamer van Koophandel en IHK Osnabrück - Emsland - Grafschaft Bentheim organiseren de Duits-Nederlandse handelsdag. Enterprise Europe Network verzorgt deze middag de matchmaking.

Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

LID WORDEN