NIEUWS

22-02-2021

Meer dan 100.000 aanmeldingen voor testevenementen Back To Live!

De Alliantie van Evenementenbouwers heeft woensdag bekendgemaakt dat al meer dan 100.000 mensen zich hebben aangemeld voor de aanstaande praktijktesten van Fieldlab Evenementen bij indoor events en outdoor festivals.

Afgelopen maandag maakte staatssecretaris Mona Keijzer de data bekend tijdens het eerste pilot event in het Beatrix Theater in Utrecht. Vanaf dat moment konden mensen zich aanmelden om informatie te krijgen over de line-up en start van de kaartverkoop. De massale stroom aanmeldingen laat duidelijk zien hoe groot de behoefte aan ontspanning is en hoe belangrijk de rol van live evenementen hierin is.

Jolanda Jansen, woordvoerder van de Alliantie van Evenementenbouwers: “Het is natuurlijk geweldig dat zoveel mensen zich al hebben aangemeld. Dit bewijst eens te meer het belang van live evenementen en de ontspanning en connectie die daarbij hoort. Dat is iets om als branche trots op te zijn en geeft ons ook een enorme morele support in deze zware tijden. De evenementenbranche ligt al sinds maart vorig jaar helemaal stil met alle gevolgen van dien. Dit is een mooie stap op weg terug naar veilige evenementen zonder verplichte afstand”.

De evenementen vinden plaats op 6 en 7 maart in Ziggo Dome en 13 en 14 maart op Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. De organisatie van de vier evenementen is in handen van MOJO en ID&T. De line-up van alle evenementen wordt binnenkort bekendgemaakt en dan gaat ook de kaartverkoop van start. Via de website backtolive.nl konden geïnteresseerden zich aanmelden en kan meer informatie over de testevenementen worden bekeken.

LID WORDEN