NIEUWS

13-06-2024

Nieuw bestuurslid VPT: Melvin Reinen

Mijn naam is Melvin Reinen en ik vind het leuk om mij aan jullie te mogen voorstellen. Opdit moment benik 32 lentes jong en woon ik alweer geruime tijd in het mooie Breda met mijn vrouw en mijn zoon van ondertussen 4 maanden oud. In 2013 heb ik mijn opleiding podium- en evenemententechniek aan het mediacollege te Amsterdam behaald. Waarna ik ben begonnen als technicus bij Dansgezelschap de Stilte te Breda. Na enige tijd ben ik daar doorgegroeid als hoofd techniek. Ik heb in deze 6,5 jaar mooie reizen mogen maken over de wereld en veel verschillende manieren van werken mogen ervaren. Een ontzettend dankbare periode die ik zeker niet had willen missen.

In januari 2020 ben ik vervolgens aan de slag gegaan als coördinator techniek bij het Chassé theater. Slechts twee maanden voor corona kwam ik in dit prachtige theater terecht waar ik ondertussen de rol van hoofd techniek en facilitaire zaken mag vervullen. Elke dag leer ik bij maar vind ik het ook erg leuk om mijn kennis weer met anderen te delen. Als 1 van de grootste theaters van Nederland zie en hoor ik veel en daarom wil ik graag ook de VPT ondersteunen.

Mijn doel is om de theaters weer met elkaar in contact te brengen en samen naar de behoeftes van alle partijen te voorzien. Westaan voor een paar mooie uitdagingen zoals de zero emissie, de led transitie en de verduurzaming van ons pand. Onderwerpen waar wij elkaar allemaal bij kunnen en ook zeker moeten helpen. Samen staan we sterker! 

 

LID WORDEN