NIEUWS

02-10-2018

Nieuw op CUE2020: de CUE Expierence

Naar aanleiding van de evaluatie van afgelopen editie, pakt CUE2020 uit met een extra hal: CUE Expierence. In hal 2 is het voor exposanten mogelijk om demonstraties te geven om zo bezoekers te voorzien van een nog betere productbeleving. Bijvoorbeeld voor het demonstreren van licht-, geluid, multimedia, rook- of andere special effects. In hal 1 blijft de vertrouwde setting behouden, hier zijn versterkt geluid en demonstraties niet toegestaan en kunt u in een rustige omgeving netwerken.

Exposanten: boek nu uw stand!
De 17e editie van de tweejaarlijkse vakbeurs CUE vindt plaats van 13 tot en met 15 januari 2020 in Rotterdam Ahoy. Op dit moment hebben maar liefst 35 exposanten hun standruimte op CUE2020 al gereserveerd.

Plattegrond CUE2020

Voorwaarden CUE Experience
Het is in hal 2 toegestaan om demonstraties te verzorgen en hierbij gebruik te maken van versterkt geluid, rook, lichtflitsen, special effects. De specifieke voorwaarden kunt u via deze link terugvinden.

Terugblik CUE2018
CUE2018 kende een stijging op alle fronten. Nieuwsgierig naar een terugblik op de vorige CUE? Bekijk dan de feiten en cijfers. Bent u nieuwsgierig naar de sfeer op de beurs? Bekijk dan de video die tijdens de beurs gemaakt is. Ook de fotoreportage geeft een goede indruk van hetgeen er te zien en te horen was.

Bron: CUE2020

LID WORDEN